Heuvelacker 2a
5761 CM Bakel
06 51915602

Coaching voor volwassenen: (her)ontdek uw kwaliteiten

Vastlopen in werk of relatie is vaak een signaal om actie te nemen. U kunt in veel gevallen zelf de situatie veranderen of de manier waarop u de situatie beleeft. Neem geen genoegen met ‘het zal wel goed zijn’, bijvoorbeeld door dingen die in het verleden zijn gebeurd. Ontwikkel uw talent om te leven.

Wilt u iets in uw gedrag, manier van denken of voelen veranderen? Heeft u behoefte aan reflectie, in werk of privé? Door daarover te praten met uw coach krijgt u inzicht in uw kwaliteiten en wensen en leert u de verantwoordelijkheid voor uw leven en geluk echt in eigen handen te nemen. Dynamique Coaching reikt u praktische handvatten aan die snel en langdurig resultaat opleveren.

Wat is uw kwaliteit?

In het coaching traject staat u centraal. Wat zijn uw kwaliteiten? En hoe kunt u die zo goed mogelijk inzetten? Het komt vaak voor dat mensen hun eigen kwaliteiten onderschatten of onvoldoende kennen. ‘Dat doet iedereen toch?’, is een veelgehoorde reactie op een compliment. Dat is een typische reactie op een echte kwaliteit. Dynamique Coaching laat u met behulp van Human Dynamics weer plezier beleven aan uw eigen kwaliteiten.

Doorverwijzen naar hulpverlening

Coaching is iets anders dan hulpverlening. Blijkt tijdens de intake of behandeling dat er sprake is van verdergaande problematiek, waar bijvoorbeeld psychologische  deskundigheid geboden is, dan krijgt u een doorverwijzing naar een specialist.