Heuvelacker 2a
5761 CM Bakel
06 51915602

Mijn ervaring met Dynamique Coaching 03-01-2015

"Nadat ik begin 2014 na een periode van ziekte vroegtijdig met een studie gestopt ben, kwam ik via via in contact met Dynamique Coaching. Ik kreeg tijdens mijn studie last van faalangst en onzekerheid. Na er enige tijd over te hebben nagedacht besloot ik om coaching bij Dynamique Coaching te volgen, omdat ik toch van plan was om weer een studie te gaan doen. Na een intakegesprek werd er een plan van aanpak opgesteld. Daarin kwam naar voren dat er aan hand van concrete vragen en ervaringen aan mijn probleem kon worden gewerkt. In de loop van de coaching merkte ik zelf al dat het steeds beter ging, en uiteindelijk ben ik ook met een nieuwe studie begonnen. De coaching heeft mij erg geholpen met mijn faalangst, en heeft er daardoor voor gezorgd dat het nu weer goed gaat met mij op school."

... 19-11-2014

"Het moeilijkste aspect van het hebben van kinderen is opvoeden. Hoe fijn is het dan om Anita te ontmoeten, die alle kennis en kunde in huis heeft om zowel ons kind als onszelf daarmee te helpen. Onze 7-jarige zoon zat al een tijdje niet lekker in zijn vel. Hij vond school niet leuk en ook vond hij dat hij veel te hard moest werken en veel te weinig mocht spelen. Dit leidde tot veel ongewenst gedrag op school en onaanvaardbaar compensatiegedrag thuis. Het omgaan met leeftijdsgenootjes ging heel moeizaam.
Na een uitgebreide intake met ons als ouders, volgden vijf een-op-een gesprekken tussen Anita en onze zoon. In deze gesprekken kwamen uiteenlopende aspecten aan de orde die te maken hadden met zijn sociaal-emotionele ontwikkeling. Onze zoon gaf zelf aan dat hij deze ontmoetingen heel fijn vond.
Met concrete handvaten gaan we nu de goede kant op en krijgen we gevraagd en ongevraagd te horen, dat hij zo positief is veranderd. Wat wil een ouder nog meer??"